Wat maakt onze hoofdstad nou zo mooi? Dat is de vraag die wij ons hebben gesteld voordat we hiermee begonnen. Iedere ‘echte’ Amsterdammer is natuurlijk trots op Mokum.

Maar waarom? Wat gaan die hordes toeristen doen die op Amsterdam Centraal gedropt worden?

Mokum is compleet! Met de vele musea: Rijksmuseum, VanGogh, Anne Frankhuis. Clubs: JimmyWoo, Air, Escape. Markten: Albert Cuyp, Waterlooplein en natuurlijk De Ten Katemarkt, op nog geen 300 meter van De Jordaan en de vele historische buurten en natuurlijk ook de rosse, is er voor een ieder wat wils.

Naast het traditionele AJAX en AFC shirt, de shirts met I Love Amsterdam of I Amsterdam en de VVV meuk is er verder niet veel kleding om je trots voor onze hoofdstad te uiten. En juist daarom zijn we begonnen met 020MyWayOfLife, Amsterdam zit in je, het maakte deel uit van je DNA, het is een WayOfLife. MyWayOfLife!

Op deze website vindt je verschillende ontwerpen met betrekking tot ons Mokum! Dit is pas het begin, er komt nog veel meer! Uiteindelijk groeien wij uit tot HET merk om Amsterdam te vertegenwoordigen, naast AJAX dan natuurlijk! Is dit een tikkeltje arrogant? Ook dat is Amsterdam!